RING OSS - 08-465 026 47

Helikopterlyft

RING OSS - 08-465 026 47

Helikopter

Vi har helikopter för olika ändamål. Här står våra fyra helikoptrar uppradade.

Vi är det självklara valet vid precisionsjobb med helikopter. Till oss vänder du dig för alla typer av helikopterlyft, där helikoptern används som lyftkran. 

Kontakta oss – vi är specialister på helikopterlyft! 

Vi utför alla tänkbara lyft- och byggnationsprojekt med helikopter och kan lyfta upp till 1 350 kg per lass med samma precision som en mobilkran. Vi anlitas frekvent av både privatpersoner och företag för transport-, byggnation- och monteringsuppdrag. Detta innebär att vi både transporterar och monterar material med helikopter dagligen. 

Ofta rör det sig om fastigheter ute i skärgården eller på andra svåråtkomliga platser, men även på ställen där kunden inte önskar lämna avtryck i kringliggande terräng. Med andra ord på alla möjliga ställen och platser där man ser helikoptern som det smidigaste alternativet. 

Vi hjälper dig med helikopterlyft över hela landet och erbjuder fullt ändamålsenliga helikoptrar, rutinerade piloter och avancerade utrustning. 

Helikopterflotta 

Vi har en av Sveriges modernaste flottor bestående av den allra senaste generationens helikoptrar från Eurocopter / Airbus.

Vår flotta består av modellerna:

  • EC120 / H120
  • AS350 / H125

AS350 är den helikopter med bäst prestanda i klassen och därför lämpar sig alldeles utmärkt för tyngre lyft. En av våra AS350 har dessutom genomgått en omfattande modifiering vilken ger oslagbar vertikalsikt. Denna modifiering höjer såväl säkerheten som effektiviteten på de mer krävande helikopterlyften – avsevärt. 

Vi är dessutom en av få helikopteroperatörer i Sverige som flyger hängande last med så kallad "long line"-teknik, vilket är en förutsättning för att kunna utföra precisionsmonteringar. Något som ger piloten maximala förutsättningar att utföra varje uppdrag på ett både säkert och effektivt sätt. Detta gör nämligen även så att lyften går snabbare, varför vi alltid kan erbjuda er som kund ett kostnadseffektivt upplägg – med det bästa slutpriset. Ekvationen är enkel: desto fortare lyft, desto bättre pris!

Vänd dig till oss så hjälper vi dig. Vi erbjuder helikopterlyft i hela vårt avlånga land, från norr till söder. Välkommen!