RING OSS - 08-465 026 47

Helikopterlyft

RING OSS - 08-465 026 47

Om oss

Vårt företag jobbar mot hela Sverige med helikopterlyft.

Vårt företag, Stockholms Helikoptertjänst AB har funnits sedan slutet av 90-talet och har opererat med ett eget tillstånd för bruksflyg sedan 2002. Vi är förstahandsvalet vid precisionsjobb med helikopter – oavsett om du vill bygga hus i skärgården, på landet eller transportera diverse material finns vi här för er. Vi utför helikopterlyft över hela Sverige, med huvudbasering i Stockholm. 

Kontakta oss – vi hjälper både företag och privatpersoner med helikopterlyft från norr till söder.

Vår verksamhet 

Företagets fokus ligger på precisionsuppdrag och verksamheten består i huvudsak av lyft- och byggnationsprojekt – där helikoptern används som lyftkran. Detta gör oss till specialister på helikopterlyft i Sverige! Tack vare våra erfarna piloter och vår specialanpassade utrustning erbjuder vi alltid högsta kvalitet, säkerhet och effektivitet – oberoende uppdrag. Vi hjälper dig med helikopterlyft i hela landet, oavsett var i landet behovet uppstår.

Självklart är vi certifierade att utöva kommersiell flygverksamhet med person- och godstransporter enligt lagkrav från Transportstyrelsen. Vi innehar även tillstånd för flygningar inom hela Europa enligt EASAs regelverk.

Vår certifiering av Transportstyrelsen för att få flyga och bedriva helikopterlyft.

Våra tjänster inom helikopterlyft

Med drygt 20 års erfarenhet av precisionsprojekt är vi specialister på helikopterlyft och har opererat med eget tillstånd för bruksflyg sedan 2002. Vårt främsta fokus ligger på lyft- och byggnationsuppdrag och erbjuder skräddarsydda lösningar samt utför samtliga projekt med oslagbar effektivitet och säkerhet. 

För oss är det viktigt att överträffa våra kunders förväntningar. Därför värderar vi förstklassig kvalitet, säkerhet och precision högt. Oavsett behov hjälper vi dig med helikopterlyft oavsett var i landet du än befinner dig – från start till mål.

Vi erbjuder:

  • Rikstäckande helikopterlyft.
  • Uthyrning av helikopter och nödvändig specialutrustning i hela Sverige.
  • Transport och montering av material över hela landet.

Med vår unika spetskompetens inom ovannämnda områden anlitas vi ständigt i stora delar av Sverige samt utför diverse specialuppdrag även runtom i Europa. Vi opererar idag med en bred helikopterflotta från vår huvudbas i Länna, strax söder om Stockholm. Vi har dessutom baseringar även i Orsa och Göteborg. Välkommen!